Lukijat

sunnuntai 15. syyskuuta 2024

Pallopoika, kortti 74 / 204

Kauniit syyspäivät jatkuvat, niin käsityöt on edelleen puutarhajuttuja ja askarteluhuoneella on vielä hiljaista. Tilaustyönä tein kuitenkin kortin jalkapalloilevalle päivänsankarille.
Kuvan ottamisen jälkeen lisäsin paitaan vielä numeron 5.



sunnuntai 8. syyskuuta 2024

Vauhdilla eteenpäin, kortti 73 / 2024

Sattui löytymään varastosta vastaanottajalle täydellisesti sopiva korttikuva onnittelukorttiin.
Punaista ja harmaata kuviopaperia oli kumpaakin hiukan liian pieni pala jäljellä, mutta suikaleiksi leikkaamalla niistä sai koostettua kivan taustan.
Mustasta kartongista leikkasin aiheeseen sopivan kulmakoristeen. Onnitteluteksti on leimattu ja embossattu hopeanvärisellä jauheella.



perjantai 6. syyskuuta 2024

DT Creative Fingers #284, kortti 72 /2024

Tänään esittelyssä DT-korttini Creative Fingers -haasteeseen, jossa on aina aiheena kaikki käy. Tällä kerralla sponsorinamme on DT AngeliqueMiesten korteista tulee usein sinisiä ja vihreitä, niin kokeilin nyt välillä tehdä oranssi-punasävyisenä. Stanssasin punaiset tähdet aaltopahvista ja samasta pahvista on isompi suikale kuvan alla.

Here's my inspiration for Creative Fingers. As always the theme is 'Anything goes'. Our DT Angelique kindly sponsored this challenge. Men's cards usually end up blue or green, so I tried an orange and red one for a change. I used corrugated cardboard for the die cut red stars and the bigger stripe under the image.