Lukijat

keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Pikku puutarhurit

Ensimmäinen lomaviikko puolessa välissä, vettä on satanut ihan kiitettävästi ainakin tähän asti. Mutta ei se minua haittaa, olen saanut kuvattua tarpeettomia askartelutavaroita myyntiin Koukussa kortteihin- foorumille. Niin että sinne vain kaikki ostoksille ;)
Myyntikuvien lataaminen on melko puuduttavaa hommaa hitaalla nettiyhteydellä ja siinä samalla askartelin yhden kortin silppulaatikon sisällöstä.
Valmiiksi väritetty kuva oli jo melkein menossa roskikseen, kun se oli jotenkin kummallisen värinen, mutta yllättäen se olikin ihan sopiva tähän korttiin. Yksi iso kukka ja pisaroita koristeeksi ja siinä se!
The first week of my vacation is half way, and it has been raining all the time. I don't mind, I have set for sale some useless craft supplies (for my finnish readers only, sorry).
It takes so much time to load the photos of the items for sale! So while they were loading, I made this card with paper strips. A big flower and some drops added and here it is!

Everybody-Art-Challenge #201 - Summer
Cute Card Thursday #224 - Gardeners world
Lili's Little Fairies - Anything goes

70 / 2012

3 kommenttia:

Tina46 Kreativblog kirjoitti...

beautiful Summer Card!! I love all the sweet details!! Thanks for joining in our EAC.
Big Hugs
Tina46

Tirpuunen kirjoitti...

Silppulaatikko voi tosiaan olla hieno aarreaitta, tähänkin olet löytänyt aivan ihanat, toisiaan täydentävät värit. Hieno kortti!

Pirjo kirjoitti...

Voi miten ihania kaikki korttisi ovatkaan; OLET TODELLA TAITAVA!!
minua lämmittää eniten nämä lapsiaiheiset (jostain kumman syystä, hih) eniten...
Tätäkään kuvaa en ollut ennen nähnyt ja ei niitä näköjään voi koskaan kaikkia saadakaan...