Lukijat

tiistai 13. syyskuuta 2011

ICSketches #131

Pääsin ICSketches- haasteen DT porukkaan ajalle syyskuu-joulukuu 2011. Ihan ensimmäinen DT-pestini, vähän jännittää, varsinkin se, että täytyy englanniksi hoidella kaikki asiat.
Tässä kuitenkin ensimmäinen DT- työni valmiina.
I got into the ICSketches DT for September-December 2011. It's my very first DT, so I'm a bit nervous.
Anyway, here is my first assignment.

Our sponsor this time is DZ Doodles. They are giving away 3 Free Digi Stamps to the winner for this challenge. All you have to do is create something using the sketch.


Aivan ihanista digileimoista valitsin setin, jossa oli useita kuvia.
En ole kovin paljon käyttänyt digileimoja, johtuen tulostimesta tai enemmänkin sen musteesta, joka ei kestä mitään värittämistä. Vinkiksi, että nämä voi tulostaa värilliselle paperille, jolloin värittämisongelmaa ei ole, näistä kuvista tähdet ja joulukellot on tulostettu keltaiselle paperille.
Leimakuvissa on paljon pieniä yksityiskohtia, joita on ihan pakko koristella erilaisilla apuaineilla, itse olen käyttänyt glossya, pearl makeria ja kimalleliimaa. Niin ja taustapaperiin Snow-texiä.

I chose a lovely set of several pictures. I haven't used digital stamps very much because of my printer's low quality. The ink smudges easily, so I printed some of the pictures on colored paper.
There are a lot of small details on the stamps that I just had to decorate with glossy, pearl maker and glitter glue. And the background got a little touch with Snow-tex.
J19/2011


2 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana kortti

AN kirjoitti...

Wau--korttisi on ihana!! Ja onnittelut DT-pestistä-ei se vaikeaa ole kun sen oppii-