Lukijat

torstai 4. maaliskuuta 2010

Lehdistä ja mainoksista koottu kortti

Osuin silmiini Apriksen synttärihaastearvonta ja muistui mieleen, että näitä "köyhän miehen" kortteja tuli ennen väsättyä enemmänkin... Silloin en vielä tiennyt kaksipuolisesta teipistä, joten kuvat oli rutussa liimasta:) Elämä on siis muuttunut helpommaksi.
Apris has the 1st blogoversary candy and challenge. I used to make these "poor man's"-cards before I discovered craft stores. Without double-sided tape the pictures wrinkled, now it's so easy;)

Ajatus jäi muhimaan ja eilen selasin vanhoja lehtiä vähän sillä silmällä ja löysinkin Kauneus ja Terveys lehdestä sivun, jolla oli ihan leimasin-tyyppisiä lausahduksia, joista yksi pääsi tähän korttiin.
Kakunkuva on useinkin osunut silmiini lehtiä selatessa, en jaksa muistaa kuka sitä mainostaa ;)
I leafed through some old magazines and I found a whole page of phrases like sentiments in stamps.
One phrase is in this card, in english something like: "Don't worry about one piece of cake, when you are otherwise perfect."

Kun ostin aikoinaan retrokukkaleikkurin, leikkelin kukkia kaikista mahdollisista sivuista ja niitä onkin melkoinen laatikollinen, eli tarvinnut kuin valita.
I have cut a lot of flowers earlier and and now I just choose the right ones;)
Kortti 19/2010Otin kukista vielä lähikuvaa, kun kiiltävät tuossa isommassa kuvassa. Nämä on muuten varmaan Kauhavan lanka-aitan mainoksesta...
Flowers zoom-in...

1 kommentti:

Apris kirjoitti...

Kiva kortti ja tosi ihana tuo kukkarykelmä. Kiva kun osallistuit ja onnea arvontaan.