Lukijat

keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Poika ja pöllö

Ihanaa hellepäivän iltaa kaikille!
Tänään kortissa seikkailee suloinen poika pöllönsä kanssa. Leimakuva väritetty Inktenseillä. Leimakuvan väreihin sopivat paperit löytyivät Bildmålarnan uusimmasta paperikosta. Suttasin paperien reunat tummalla musteella, se antaa kivasti ryhtiä muuten melko simppeliin korttiin.
A lovely sunny day to everyone!
Today's stamp is Bildmålarna - LWF - Owl, colored with Inktenses. Bildmålarna's new An ocean with strawberries collection had some fitting papers for the background. The edges are smudged with dark ink, which gives some detail for an otherwise simple card.

83 / 2014

Bildmålarna: LWF- Owl

5 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Kiitos kommentista,sinulla on myös paljon ihania kortteja täällä. Tämä Bildmålarnan poikaleimasin pöllön kera on niin suloinen ja hienosti olet siitä kortin tehnyt.

Marjut kirjoitti...

Suloinen.

Pinsku kirjoitti...

, Pinskun puuhastelut blogi on poistettu ja tilalle alan kirjoittaa pian puuhastelut blogia tervetuloa tutustumaan uuteen blogiin http://pianpuuhastelut.blogspot.fi/

Tirpuunen kirjoitti...

Aivan ihana kortti! Kuvan varjostus ja paperien reunojen varjostukset tekevät kortista huolitellun ja yhteinäinen värimaailma on yhtä harmoniaa.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Tosi ihana ja hellyttävä kortti.