Lukijat

maanantai 22. lokakuuta 2012

Joulupukki

Ei voinut mitään, pakko oli tilata tämä ihana leimasin Paperinauhasta, kun vielä puoleen hintaan sai...! Leimailin tätä eri värisillä musteilla ja tässä yksi joka pääsi korttiin asti. Musteena Encoren Ultimate Metallic Bronze. Musteessa on vähän metallinhohtoa, jonka joudutte kuvittelemaan, kun en saa sitä kuvasta näkyviin.
Taustapaperiin on embossattu kiehkuroita ja joulutähdessä on myös kohokuviointia. Yritin saada ääriviivatarran paremmin näkyviin ja suttasin taustapaperia sen ympäriltä vihreällä musteella... ei auttanut ja sitten jouduin suttamaan mustetta vähän muuallekin ;)
I just had to buy this stamp from a sale. The image is stamped with Encore Ultimate Metallic Bronze, I tested almost all my inks with this image ;) There's a little metallic shimmer, but you'll just have to imagine it because I didn't catch it to the photo.
I stamped and embossed swirls onto the back paper and there's embossing in the flower too. The outline sticker (text) wasn't very visible so I added green ink around it, but it didn't work. In the end, there's green ink all over... ;)

It's all about the Vintage #29 - Embossing

107 / 2012

Ei kommentteja: