Lukijat

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Iloinen soittaja

Säästän kaikenlaisia jämäpapereita, mutta tosi harvoin käytän niitä. Paljon helpompi on ottaa lehtiöstä pari toisiinsa sopivaa paperia ja tehdä kortti niistä!
Tähän korttiin en sitten ottanut lehtiöstä yhtäkään paperia. Nuottipaperi yksinään oli liian kapea, mutta lisäsin leveyttä reunoissa olevilla suikaleilla. Myös kukat on leikattu paperinpaloista.

I keep saving little pieces of design papers, but I rarely use them, this card is made entirely out of them.
The flowers are cut from shredded papers as well.

Sketch  Saturday #214

68 / 2012

4 kommenttia:

tiggertastic kirjoitti...

wow wee, smashing use of the sketch

Good luck in the challenges, hugs Sarah-Louise My Blog - Tiggertastic

Designing for:

Sketch Saturday , Bearly Mine Designs and Kenny K

Anu kirjoitti...

Olen sattumoisin huomannut että blogini on ollut sulla seurannassa. Kypsyin vuodatukseen ja muutin, ehkä löydät tiesi sinnekin. vahingossa onnistuminen sai jäädä =)
Itse olen yrittänyt ottaa haasteena sitä silppulaatikon tyhjäämistä, vaikka tosiaan on aika paljon helpompaa ottaa setistä valmiiksi yhteensopivia papereita.

Sulla on niin kauniita kortteja, joiden toteutus menee mulla ihan yli hilseen enkä siksi oikein uskalla mitään kommentoidakin kun en tiedä että meneekö ihan metsään =D

Nonni kirjoitti...

Mikä ihana leimakuva! Ja taitavasti värität -mikäli tämä on tehty inktenseillä niin itse en pääse niillä lähimainkaan näin "tasaiseen" lopputulokseen -uskallan värittää niillä vain pieniä yksityiskohtia! :)

bissecat kirjoitti...

Ompa ihana kortti.Kivasti erillainen kuva ja hieno väritys..